Fundatorzy

Sprawozdania

1,5 % od podatku
   Darowizny

Znajdujesz się teraz w dziale:
Fundacja Promocji Zdrowia

Boże Narodzenie 2016 Życzenia
opublikowano: 19-grudzień-2016
Szanowni Państwo !!! Kończymy ten rok w poczuciu, że nasza pomoc przyczyniła się ( choć trochę ) do poprawy warunków życia osób najbardziej tego potrzebujących. Dofinansowaliśmy : turnusy rehabilitacyjne, operacje i lekarstwa nie finansowane przez NFZ, zabiegi rehabilitacyjne, zielone szkoły, zakupy ; łóżka rehabilitacyjnego, wózka inwalidzkiego , samochodu do przewozu osób niepełnosprawnych. W ramach pomocy społecznej udzieliliśmy pomocy osobom, które samodzielnie nie mogłyby podołać sprawom dnia codziennego. O docenieniu naszej pomocy świadczą liczne ciepłe słowa podziękowań kierowane na moje ręce dla Fundacji Promocji Zdrowia, które dodatkowo motywują do niesienia pomocy. W związku z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia i zbliżającym się Nowym Rokiem proszę przyjąć najlepsze, najserdeczniejsze życzenia : Zdrowych, pogodnych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, a Nowy Rok niech przyniesie dużo szczęścia, radości, spełnienia marzeń tych małych i tych które wydają się nie do spełnienia. W imieniu Fundatorów, Rady Fundacji Promocji Zdrowia Prezes Fundacji Elżbieta Ziobro

Fundacja Promocji Zdrowia jest organizacją pożytku publicznego.
2007-2022 Wszelkie prawa zastrzeżone. www.fundacjapromocjizdrowia.pl
Projekt, oskryptowanie, realizacja: ZETO S.A. Poprawki, aktualizacja: ROLKOM